Design op maat 

Scoor hier jouw limited edition items!

 

Studio ERROR is een 'small business' met accessoires en geborduurde kleding voor particulieren en kleine bedrijven.  


1 keer per jaar brengen wij een limited edition collectie uit van kleine hebbedingetjes, ideaal om cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf! 


Daarnaast kan je bij Studio ERROR terecht voor borduringen. Wil je graag een coole backprint op jouw jeansvest? Heb je een idee voor een T-shirt? Wij zetten jouw concept om in realiteit! Ook kleine bedrijven die hun logo willen laten borduren kunnen hiervoor bij ons terecht. Wij borduren maximaal 10 keer hetzelfde patroon. Het is mogelijk om je eigen kleding binnen te brengen of textiel aan te kopen bij ons in het atelier. 


Wil je graag een bestelling plaatsen? Aarzel dan niet om eens langs te komen in onze privéwinkel of laat jouw vraag achter via het CONTACTFORMULIER

 

Vaak zijn wij op pad met onze collectie. Kom gerust eens kijken bij onze stand op de volgende markten / beurzen: 

 

 

  • Bio- en streek markt te Kalmthout (Eerste zondag van de maand)
  • Camping Flamingo 10 december 2023  

Studio ERROR

LIMITED ACCESSORIES

PRIVATE 

SHOPPING


Kom ons een bezoekje brengen op afspraak. Vul het contactformulier in met suggesties wanneer het voor jou praktisch is om langs te komen en wij regelen een shopmoment voor jou alleen! 

ABOUT US

ONZE MISSIE


Studio ERROR is een limited edition lifestyle brand die items op de markt brengt onafhankelijk van geslacht, leeftijd of etnische achtergrond. De stijl is krachtig en eenvoudig met een originele twist.  

 

Wij produceren enkel kleding op aanvraag en één keer per jaar een collectie met accessoires. Dit wil zeggen dat wij ons laten meevoeren door de golven van creativiteit en niet door seizoensgebonden productreeksen. 

 

Het doel van Studio ERROR is gelijkheid creëren tussen mensen ongeacht het geslacht, etnische achtergrond of leeftijd. Daarom de naam 'Studio ERROR' en onze slogan 'something we have in common', want fouten maken we allemaal & we zijn allemaal mensen.  

 

Tot slot proberen wij een zo ecologisch mogelijk product van goede kwaliteit te leveren. Hierbij kijken we naar kwalitatieve producten met zo weinig mogelijk impact op het milieu, ethisch verantwoorde productie en alles op limited edition basis om overstock en voorraad te beperken. Kortom, spullen waar jij je goed bij voelt. 

Tekenen met naald en draad 

In dit creatief borduuratelier wordt fantasie realiteit! 

Borduren op maat. Wat houdt dat in?!


  • Je ziet iets moois of je hebt wat moois bedacht maar weet niet hoe het te maken of waar te kopen? Omschrijf het ons en wij werken iets uit persoonlijk voor jou!
  • Heb je een klein bedrijfje en wil je geborduurde t-shirts, truien of vesten met je logo maar geen 100 stuks? Wij borduren maximaal 10 keer het zelfde dus dat is ideaal!
  • Je kan steeds zelf textiel binnenbrengen om te laten borduren of je vraagt ons om textiel voor jou aan te kopen, beide opties zijn mogelijk! 
  • De prijs hangt ten slotte af van het aantal kleuren, de grootte van je borduurwerk en het aantal keer dat iets geborduurd moet worden. Je kan steeds op voorhand prijs laten opmaken. Neem hiervoor contact op met ons.

Opgelet! Onze borduringen zijn niet industriëel. Dit wil zeggen dat ieder borduurwerk uniek is en kleine foutjes altijd kunnen voorkomen. Wij borduren op basis van creativiteit en goesting, niet voor winst.  

T-shirt smoke
logo borduring
t-shirt moonchild
trouwdatum borduring
logo borduring
T-shirt
patches
geocach-club
borduringen

SILKE

FOUNDER

    "Hi! Ik ben Silke Mattheeusen. Een jonge dame met een passie voor creatie van papier tot kleding tot hebbedingen tot tattoos. Ik doe graag. Doe graag veel, versier graag mensen. Al versier ik je sleutels met een hanger, versier ik je arm met een tattoo of versier ik een op maat gemaakt kledingstuk. Alles kan hier, geen idee te zot. Ik creëer, inspireer, leef voluit. Ik zie wel waar creativiteit strandt. Zo lang we maar onderweg zijn, onderweg naar beter en samen versieren we de weg." 


    Studio ERROR startte in 2019. Wat toen een klein kledinglabel was, is intussen uitgegroeid tot een borduuratelier met tattooshop en klein privé winkeltje met accessoires. Het limited edition concept vervolledigd dit verhaal. Continu nieuwe dingen kunnen doen en telkens iets anders proberen, maakt mij niet alleen gelukkig maar ook de klanten die steeds iets nieuws vinden."