Scoor hier jouw limited edition items!

 

 

Vind je jouw favoriete item hier niet terug of pas je graag jou items eerst in real life? Aarzel dan niet om eens langs te komen in onze privéwinkel of laat jouw vraag achter in het CONTACTFORMULIER. Via dit formulier kan je ook een afspraak maken voor een privéshopping. 

 


Vaak zijn wij op pad met onze collectie. Kom gerust eens kijken bij onze stand op de volgende markten/ beurzen: 

 

 

 • Bio- en streek markt te Kalmthout (Eerste zondag van de maand)
 • Onze 'open studio'-dagen; 7 en 8 mei 2022
 • Onze 'open studio'-dag 20 november 2022 

SOMETHING WE HAVE IN COMMON

Studio ERROR

LIMITED ITEMS

Collectie 6, AW-2022

Collectie 5, SS-2022

Collectie 4, AW-2021

Collectie 3, SS-2021

Collectie 2, AW-2020

Collectie 1, SS-2020

ABOUT US

ONZE MISSIE


Studio ERROR is een limited edition lifestyle brand die items op de markt brengt onafhankelijk van geslacht, leeftijd of etnische achtergrond. De stijl is krachtig en eenvoudig met een originele twist.  

 

Onze items worden geproduceerd in doorlopende collecties. Dit wil zeggen dat wij ons laten meevoeren door de golven van creativiteit en niet door seizoensgebonden productreeksen. 

 

Het doel van Studio ERROR is gelijkheid creëren tussen mensen ongeacht het geslacht, etnische achtergrond of leeftijd. Daarom de naam 'Studio ERROR' en onze slogan 'something we have in common', want fouten maken we allemaal & we zijn allemaal mensen.  

 

Tot slot proberen wij een zo ecologisch mogelijk product van goede kwaliteit te leveren. Hierbij kijken we naar kwalitatieve producten, etisch verantwoorde productie en eerlijke lonen. Kortom, kleding waar jij je goed in voelt. 

SUSTAINABILITY

 

Studio ERROR draagt duurzaamheid na aan hart. De kledingindustrie is zeer vervuilend maar wij hebben nu eenmaal allemaal kleding nodig. Daarom creëren wij enkel limited edition items. Zo draagt u iets unieks en wordt er geen berg aan overproductie achtergelaten. Onze stijl is krachtig en eenvoudig. Dit maakt dat de items makkelijk te combineren zijn en voor verschillende gelegenheden van toepassing. 

 

Wij plaatsen enkel orders voor items indien onze leveranciers voldoende bewijzen kunnen voorleggen betreffende een etisch verantwoorde productie en duurzame materialen. Hierbij vragen wij een auditrapport op, geschreven door een derde partij, en willen wij alleen gebruik maken van gerecyclede of recyclebare materialen. 

 

Tot slot vinden wij het ook heel belangrijk om producten te leveren met een lange levensduur. Onze kleding krimpt niet meer in de was en blijft jaren in vorm.

SILKE

FOUNDER

  "Hi! Ik ben Silke Mattheeusen. Een jonge dame met een passie voor creatie en veel ambitie om haar dromen waar te maken. Mijn droom om een eigen zaak te hebben, kreeg al vorm vanaf mijn 12 jaar. Het begon met veel geknutsel en gestuntel. Een weg naar kleine collecties die op hun beurt weer een weg vonden naar tentoonstellingen en modeshows. Al snel was duidelijk dat ik dit voor de rest van mijn leven wilde  doen. Op 21 jarige leeftijd startte ik 'Studio ERROR'. Een limited edition lifestyle brand. Dit uitbouwen op mijn eigen tempo, vind ik helemaal fantastisch en hoop ik nog heel lang te kunnen doen. Zelf vind ik het heel belangrijk dat de ontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom maak ik geen onderscheid tussen geslachten. Het limited edition concept brengt me ook verschillende voordelen. Continu nieuwe dingen kunnen doen en telkens iets anders proberen, maakt mij niet alleen gelukkig maar ook de klanten die steeds iets nieuws vinden." 

  PRIVATE 

  SHOPPING


  Kom ons een bezoekje brengen op afspraak. Vul het contactformulier in met suggesties wanneer het voor jou praktisch is om langs te komen en wij regelen een shopmoment voor jou alleen!